את תאי ליין פתחתי בחודש מרץ האחרון, לאחר שנים של בישול ואירוח סדנאות וארוחות שף פרטיות. בחרתי לפתוח חלל שיכיל את אותן סדנאות וארוחות דווקא בנס ציונה, קרוב לשדות בהם אני מגדל את חלק מהירקות התאיים בהם אני משתמש. המקום מעוצב בהשראת תהליך החיפוש אחר הפרודוקטים פה בארץ, אותה חוויתי לפני כחמש שנים עם חזרתי מטיול קולינרי ארוך בתאילנד.
את תאי ליין פתחתי בחודש מרץ האחרון, לאחר שנים של בישול ואירוח סדנאות וארוחות שף פרטיות. בחרתי לפתוח חלל שיכיל את אותן סדנאות וארוחות דווקא בנס ציונה, קרוב לשדות בהם אני מגדל את חלק מהירקות התאיים בהם אני משתמש. המקום מעוצב בהשראת תהליך החיפוש אחר הפרודוקטים פה בארץ, אותה חוויתי לפני כחמש שנים עם חזרתי מטיול קולינרי ארוך בתאילנד.